AgSivo Oy

PUUN SYDÄN ON MIEHEN SYDÄN

Yritys

AGSIVO OY on kansainväliseen puutavarakauppaan erikoistunut suomalainen erikoisosaaja. Yritys sijaitsee terveiden metsien sydämessä Ähtärissä keskellä kauneinta Suomea.  Kansainvälisesti tunnetuksi AGSIVOn kotipaikka tuli vuoden 2018 alussa, kun Ähtäri Zoo sai kaksi pandaa Kiinasta.

AGSIVO OY tunnetaan Keski-Euroopassa luotettavana ja varmana toimijana ja toimittajana. Sen logistiikkaketju on nopea ja joustava. Kun asiakas tekee kaupan AGSIVOn kanssa ja myy tuotteen edelleen omalle asiakkaalleen, tuote kulkee suoraan valmistajalta lopulliselle käyttäjälle nopeasti ja varmasti. Yritys huolehtii myös ammattimaisesti siitä, että oma asiakkaamme saa tavaran ja toimittaja saa varmasti maksun. Vuosikymmenten aikana olemme oppineet kansainvälisen kaupan säännöt ja maiden oman kulttuurin.

Suomalaisista on maailmalle yleisenä käsityksenä, että emme paljon puhu, mutta teemme aina sen, minkä lupaamme ja mistä sovimme. AGSIVO on tuosta käsityksestä malliesimerkki. Sen tekemiin lupauksiin ja sopimuksiin voi aina varmasti luottaa.

PUUN SYDÄN ON MIEHEN SYDÄN

AGSIVO OY:n perustaja ja omistaja Risto Sivonen on puumies sydänjuuriaan myöten. Itse hän kutsuu itseään puupääksi, sillä puu on parasta, mitä luonto kasvattaa. Suomalainen, hitaasti vahvaksi ja kauniiksi kasvanut puu on jalopuuta parhaimmillaan: tiheäsyistä ja vähäoksaista.